Tarkoitus olisi löytää täältä kesäksi ihan oikeita töitä. Äiti oli sitten selvitellyt omalta työpaikaltaan, olisi tarjolla mitään työtä opiskelijalle kesän ajaksi. Kuulemma melko varmasti on työtä, joko siivousta, tai sitten toimistotyötä.

Onneksi saksalainen cv oli jo valmiina, enää piti sitten kirjoitella hakemus. Ja niin paljon kuin mä vihaankin kaikkien virallisten juttujen kirjottamista, niin saksalainen työhakemus on jotain ihan ylitse muiden kammottavien kirjelmien! No, jonkinlaisen kyhäelmän sain aikaan, ja äiti vielä tarkisti ja korjasi. Tänään kävin sitten viemässä koko hakemuskirjelmän, ja nyt vaan odottelen soittoa haastatteluun.

Tällä hetkellä kun on tilanne, että ei ole töitä, eli rahaa ei ole tulossa yhtään mistään, mutta vuokraa pitää maksaa koko aika, niin ihan mikä tahansa työ houkuttaa. Voisin mennä peseen vaikka rautatieaseman vessoja, jos siitä saisi edes muutaman lantin. Ja mitenkään huonosti ei tuolla edes maksettaisi, joten nyt vaan peukut pystyyn, että työn saisin!