Lukas lähti maanantaina leirikouluun, joka kestää aina perjantaihin asti. Nyt on ollut ihanan rauhallista kotona, kun ei tarvi kuunnella yhtään tappelua! Noi kaksi on kyllä just sellaset, että niiden tarvii olla minuutti samassa tilassa, niin johon alkaa taas ulvonta kuulua! Mahtavat provosointitaidot kyllä molemmilla...

Nyt ollaan siis Lennin kanssa päivät kaksin. Mä oon saanut lukee ääneni käheeks ritaritarinaa, ja eilen jopa yhdessä rullaluisteltiin pihassa. Onneks itellä on niin minijalat, että täältä löytyy jopa sopivan kokoset rullikset! (Lukasin.) Hiukka oli huojuvaa ja vaappuvaa menoa, kun viimeks oon rullaluistellu... ööö... kauan sitten? Joskus ala-asteella viimeks? Lenni sit kiltisti neuvo mulle, miten pysyä pystyssä.

Tänään ihmeteltiin yhdessä pihaan tullutta oravaa. Lenni oli ihan ihmeissään, ja häkelty suorastaan siitä tiedosta, että Suomessa oravia vipeltää ihan laumoittain joka paikassa. Lenni oli eilen kylvänyt asfaltille auringonkukansiemeniä, ettei pikkulinnut vaan olis nälkäsiä, niin niistä kävi sitten oravakin ottamassa osansa.