Nyt on ensimmäinen päivä taas Kielissä takana! Täällä on jo aivan kesä menossa, puissa kunnon lehdet ja joka paikassa kukkia.

Matka oli pitkä ankea, niin kuin aina, mutta Bremenissä sentään oli varsin mainio yllätys: lentokentällä oli joku Airbus-esittely, ja väliaikaohjelmana oli lentonäytöksiä! Jäätiin isän kanssa hetkeksi katsomaan, ja oli kyllä hienoa!

Pojat oli ihan innoissaan kotona odottamassa. Heti piti lähteä kattoon kaikkia pelejä ja touhuja. Nopea aavistus tämän päivän pelin perusteella: Naruto on jo out, nyt on uusi online-ninja-hakkauspeli in!

Lynnkin oli aivan täpinöissään, kun sitä menin moikkaan. Se oli puutarhassa narussa, ja hyvä että nahoissaan pysy, kun ei tienny, miten päin olis siinä pyöriny! Aika pian lähdin Lynnin kanssa sitten kävelylle, ja Lenni tuli mukaan mukaan. Sain taas nähdä niitä tärkeitä paikkoja, jotka tällä kertaa edusti loistavia ninjaharjoittelupaikkoja.

Yhtä kaikki, taas oli eka päivä täynnä menoa ja meininkiä, mutta aikalailla kyllä homma lähti liikkeelle sillä tutulla tavalla. Huomenna on pojilla taas ihan normaali koulupäivä, saas nähdä kuinka aamu toimii...